Bussikampanja

Vaihda Nysse bussiin – tule Hämeenkyröön kesäviikonloppuisin

Länsilinjat ja Hämeenkyrön kunta toivottavat sinut tervetulleeksi tutustumaan Hämeenkyrön palveluihin ja nähtävyyksiin edullisella bussikyydillä. Tarjoamme nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuuden lähteä bussilla vaivattomalle lähimatkalle Tampereen keskustasta Hämeenkyröön ja takaisin vieläpä mukavaan kesähintaan: meno-paluulippu aikuiselta noin kympin euroa ja perheen pienimmiltä vain noin vitosen meno-paluuna. Kesäkampanja on mahdollista viikonloppuisin 27.6. – 9.8.2020 niin kauan kuin lippuja riittää.
Nyt kannattaa siis suunnata EB:n tai Matkahuollon sivuille tai avata Bussiliput-sovellus. Kesälauantaita koskevan alennuksen saat koodilla LLHämeenkyrö.

Hämeenkyrön uusi kesäesite on juuri valmistunut ja löydät sen maisematie.fi -sivuston pääsivulta.

Voit jäädä bussista jo Hämeenkyrön liikekeskuksessa, jonka lähistöllä on kirkonseudun monet nähtävyydet ja palvelut. Jos jatkat bussimatkaa muutaman minuutin, pääset Kyröskosken taajamaan, jossa voi aistia paperi- ja kartonkitehtaan monet vaikutukset. Varsinaisia koskinäytöksiä emme pysty tänä kesänä järjestämään mutta näköalapaikalle kannattaa silti suunnistaa. Lauantai aamuisin Kyröskosken tori on täynnä elämää.

Matkailunähtävyyksiin kannattaa tutustua myös osoitteessa www.maisematie.fi Kesäajan matkailuinfopisteemme palvelee Kehäkukan pihassa puhelinnumero 050 3646 052.

Monet Hämeenkyrön maisemat ja nähtävyydet ovat parhaimmillaan muutaman kilometrin päässä taajamista. Länsilinjat tarjoaa lisäpalvelun polkupyörän mukaan ottamiselle 7 euroa/pyörä mutta rahtitilaan voidaan ottaa enintään kolme pyörää/vuoro.

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu