HOTELLI URKIN PIILOPIRTTI

hotelli-urkin-piilopirtti

Uniikki ja kokonaisvaltainen taiteen ja luonnon yhdistelmä. Taide on varta vasten tähän paikkaan suunniteltu. Lukuisia etenkin kolmiulotteisia teoksia sisällä ja ulkona. Lautasisto, valaisimet, tekstiilit, laituri ym taideteoksia. Vuosittainen tilausnäyttely tänä vuonna on “Naljaileva taide”. 24 tilausteosta pääosin maalauksia, mutta myös mm. iso pronssivalutyö ulkona. Nuorien taiteilijoiden näkemys vanhemman polven tapahtumista nykyaikaan siirrettynä. Älykästä ja hauskaa.

Taidekierroksia mm. yleis-, juridinen-, tekninen-, lasten ym. kierrokset ja myös saksankieliset ja ruotsinkieliset versiot oppaan kertomana.

Matkailun Suomi 100 – juhlakirjan kohdepaikka Hämeenkyrössä. Yliopiston taiteiden tiedekunnan oppikirjan kohde. Finlayson Art

Arean suosittelema paikka. Suomen museojohtajien taide-ekskursiokohde. Urho Kekkosen Piilopirtti. Pinsiön Paronin muistomerkki.

Näyttelyalue avoinna yleisölle keskikesällä 27.6. – 3.8. to ja la klo 13 – 18 ja pe 13-21. Muuna aikoina ympäri vuoden tilauksesta. Pääsymaksu 5 euroa/hlö.

Tilausravintola, viilennys. Invajärjestelmät. Keskikesällä perjantaisin rosvopaistipäivät.

Sasintie 400
39150 PINSIÖ

Ota yhteyttä

0400 437 340

www.urkinpiilopirtti.fi

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu