Villa Sikuri

villa-sikuri

Villa Sikuri on vuonna 2016 valmistunut täyden palvelun juhla- ja kokoustila Pirkanmaan Osaralla, 3-tien varrella lähellä Kyröskoskea ja Ikaalista. Se sijaitsee maineikkaan Kyrösjärven rannalla, vain 46km päässä Tampereen keskustasta.

Tarjoamme vieraillemme ympärivuotiset laadukkaat kokous- ja juhlatilat, sekä majoitus- ja pitopalvelut.

Kesäisiä ulkoilma-aktiviteetteja varten löytyy aivan rakennusten vierestä iso kenttä ja paljon tilaa, mm. frisbeegolfia varten, sekä lentopallokenttä. Myös esimerkiksi jousiammunta, tai vaikkapa 5-ottelun olympialaiset ovat aktiviteetteja joista olemme vastaanottaneet paljon kiitosta. Rannasta löytyy uusi laituri venepaikkoineen, ja veneen vuokraaminen meiltä on vaivatonta ja edullista.

Myös talvisin järjestämme erilaisia tapahtumia, juhlia sekä yritysten tilaisuuksia. Talvipakkasilla lumihangen säihkyessä, tähtitaivaan alla, Villa Sikurissa on aivan erityistä taikaa. Takkatilassa takan loisteessa, tai vaikka porealtaassa saunomisen tauoilla rentoutuminen, tuo aivan erityisen hienon tunteen jonka voi vielä kruunata pulahtamalla avantoon!

Saunarakennuksessa on mukavia ajanviettotiloja jotka ovat täysin säältä suojassa. Puulämmitteinen 10 hengen sauna antaa mukavan pehmeät löylyt ja rentouttaa saunojan mieltä. Tiloissa on WC ja suihkutila, sekä isot terassitilat jossa on myös takka.

Rannasta löytyy iso 10 hengen palju, ja uimaranta on välittömästi paljun takana.

Kohteessamme voit myös majoittua.

Yhteydenotot ja varauskyselyt, Villa Sikuri info:
+358 40 5201913 / Kalle Paavola
+358 45 1307216 / Kirsi Mäkelä
Sähköposti: info@villasikuri.fi

Osarantie 235
39230 Hämeenkyrö

Ota yhteyttä

0405201913
info@villasikuri.fi

villasikuri.fi

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu