Villa Sikuri

villa-sikuri

Johtoryhmän kokous, yrityksen kesäjuhlat tai muu tilaisuus suunnitteilla? Tervetuloa tutustumaan Hämeenkyrössä sijaitsevaan Villa Sikuriin! Villa Sikuri on vuonna 2016 valmistunut täyden palvelun juhla- ja kokoustila Pirkanmaan Osaralla, 3-tien varrella lähellä Kyröskoskea ja Ikaalista. Se sijaitsee maineikkaan Kyrösjärven rannalla, vain 46km päässä Tampereen keskustasta. Tarjoamme vieraillemme ympärivuotiset laadukkaat kokous- ja juhlatilat, sekä majoitus- ja pitopalvelut. Järjestämme myös jokaiseen tilaisuuteen räätälöidyt ohjelmapalvelut, ml. seikkailu- ja kalastusretkiä.

Villa Sikurissa on erittäin laadukkaat ja kaikki nykyajan tarpeet täyttävät tilat erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten. Rakennukset käsittävät yhteensä 225m² sisätilaa, joten ne tarjoavat tyylikkäät puitteet jopa 60 hengen tilaisuuksille (kesäkaudella juhlatelttojen tuoman lisätilan kautta jopa 100 hengen).

Kesäisiä ulkoilma-aktiviteetteja varten löytyy aivan rakennusten vierestä iso kenttä ja paljon tilaa, mm. frisbeegolfia varten, sekä lentopallokenttä. Myös esimerkiksi jousiammunta, tai vaikkapa 5-ottelun olympialaiset ovat aktiviteetteja joista olemme vastaanottaneet paljon kiitosta.
Rannasta löytyy uusi laituri venepaikkoineen, ja veneen vuokraaminen meiltä on vaivatonta ja edullista.

Myös talvisin järjestämme erilaisia tapahtumia, juhlia sekä yritysten tilaisuuksia.
Talvipakkasilla lumihangen säihkyessä, tähtitaivaan alla, Villa Sikurissa on aivan erityistä taikaa. Takkatilassa takan loisteessa, tai vaikka paljussa saunomisen tauoilla rentoutuminen, tuo aivan erityisen hienon tunteen jonka voi vielä kruunata pulahtamalla avantoon!

Yhteydenotot ja varauskyselyt, Villa Sikuri info:
+358405201913 / Kalle Paavola
+358504867614 / Marko Lehtonen
sähköposti: info@villasikuri.fi

Osarantie 235
39230 Hämeenkyrö

Ota yhteyttä

0405201913

villasikuri.fi

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu