Pikkumökin Lihapullat

heiskan-hiltun-pirtti

Heiskan lounasravintola on uudistunut! Lounaskahvila ja pitopalvelu Heiskan kauniissa perinne- ja kulttuuripihassa, aivan Hämeenkyrön keskustan tuntumassa, Kolmostien varrella!

Pikkumökin Lihapullat herkutellaan Hiltun Pirtti -pakarirakennuksessa ja lounasta on tarjolla vuoden ympäri. Ravintolamme palvelee myös ryhmiä ja tilausruokailijoita sopimuksen mukaan.

Herkullisten lihapulliemme ja maukkaiden kastikkeidemme lisäksi, tarjolla on aina myös kasvisvaihtoehto sekä päivittäin vaihtuva keittolounas, salaattibuffet, tuoreet leivät ja leivonnaiset. Ruokalistamme löytyy nettisivuiltamme.

Valoisa ja viihtyisä, vanha pakaritupa onkin täynnä tunnelmaa ja sen aulasta löytyy lisäksi Helena Katariina Shopin kaunis sisustuspuoti. Iloinen ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee teitä lämmöllä!

Järjestämme kauniissa Heiskan pihapiirissä mukavia tapahtumia pitkin vuotta. Ravintolamme on huomioinut myös kasvisruokavaihtoehdon ja meiltä on saatavilla myös lasten annokset. Alueella on myös hyvät lastenhoitotilat ja pysäköintialueet. Tule meille viihtymään!

Palvelemme tarjouksesta myös juhlienne pitopalvelun Heiskan alueella. Ota yhteyttä ja kerro miten voimme olla avuksi!

Avoinna kevätkaudella säännöllisesti ma-pe klo 11-15

Kurkkaa lisäksi tulevat tapahtumamme nettisivuiltamme.

Heiskankuja 1
39100 Hämeenkyrö

Ota yhteyttä

www.helenakatariina.fi

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu