Pikkumökin Lihapullat & Vohvelit

heiskan-hiltun-pirtti

Koko perheen lihapullaravintola ja vohvelikahvila aivan kolmostien kupeessa, Hämeenkyrössä Heiskalla. Ravintolamme on avoinna ympäri vuoden, ja palvelee myös erikokoisia tilausryhmiä sopimuksen mukaan. Iloinen henkilökuntamme, kauniit rakennukset ja maukas ruoka, kutsuvat vierailijat herkkupatojen ääreen!

Vanhan pakarin tunnelmassa, on aina lounasaikaan tuoreet leivät ja salaattibuffet. Lounaslistalta löytyy Lihapullien lisäksi myös päivittäin vaihtuva kasvislounas ja muutamina päivinä viikossa myös keitto. Myös gluteeniton ruokavalio ja lastenannokset on huomioitu.

Lauantaisin ravintolamme keittiöstä loihditaan herkullinen brunssi.

Vohvelikahvit jatkavat päivää maanantaista lauantaihin. Kesällä olemme avoinna myös sunnuntaisin. Vohveleita löytyy niin makeita kuin suolaisia, ja sesonkien mukaan vaihtuvista listoista löytyy monta vaihtoehtoa!

Talvisin pakarissa räiskyy tunnelmallinen takkatuli ja kesällä viihtyisässä pihapiirissä kotkottavat kanaset ja kukko tuomassa aitoa maalaistunnelmaa.

Pikkumökin ravintolan tiloja voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden. Pikkumökin pitopalvelusta saat tietenkin herkut toiveesi mukaan. Kauniit rakennukset soveltuvat moneen käyttöön, kokouksiin ja perhejuhliin.

Tervetuloa palveltavaksemme!

www.pikkumokin.fi

helena@helenakatariina.fi

Heiskankuja 1
39100 Hämeenkyrö

Ota yhteyttä

www.helenakatariina.fi

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu