Juhannustanssit Mahnalan lavalla

26.6. klo 20:00 - 00:00

Mahnalan lava käynnistää kesän perinteisillä Juhannustansseilla 26.6.2021 klo 20.
Mahtavan juhannustunnelman luo Pepe Enroth. Tervetuloa perinteisen tanssilavan tunnelmaan!

Häräntappoase Myllykolun kesäteatterissa

2.7. - 7.8.

Häräntappoase Myllykolun kesäteatterissa (Nobeltie 80, 39110 Hämeenkyrö) kesällä 2021!

Häräntappoaseessa on kyse nuoren miehen elämän muuttavasta kesästä. Se on tarina nuoruudesta, ensimmäisistä kerroista, rakkaudesta, seksuaalisuudesta, kesätöistä, kaupunkilaisesta maalaiskylässä ja sen kylän asukkaista.

Alpo “Allu” Korva joutuu pieneen maalaiskylään sukulaistensa tilalle töihin, heinähommiin. Suunnitelmissa oli ollut upea kesä parhaan ystävän kanssa Tukholmassa, äiti päätti kuitenkin toisin. Torvenkylällä Lahja Takkinen perheineen ottaa Allun ilolla vastaan. Allun murrosikäisen mielen syövereissä tämä tuntuu maailmanlopulta.
Pian vastaan kävelee kuitenkin Kerttu. Tästä alkaa tarina Torvenkylän Romeosta ja Juliasta. Päivät ollaan töissä heinäpellolla. Illat kaveriporukalla tai Kertun kanssa kaksin. Allu viettää elämänsä kesää miettimättä, mitä sitten käy kun kesä loppuu.

Alkuperäinen teksti: Anna Leena Härkönen. Näyttämösovitus: Pinja Packalén ja Juuso Nykänen. Ohjaus: Joni Hakala.

Liput 20 € / 15 € osoitteesta
https://billetto.fi/e/harantappoase-tickets-516820

Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille. Esitys toteutetaan koronarajoitusten puitteissa. Katsomo on katettu. Katsomossa erilliset pyörätuolipaikat (invapaikoista yhteys sähköpostitse taidekollektiivi.perinnottomat@gmail.com). Esitysoikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry. Yhteistyössä Hämeenkyrön näytelmäseura. Teosta tukee Hämeenkyrön kunnan Sivistyspalvelut sekä Tampereen kaupungin Sivistyspavlevut. Lisätietoja nettisivuiltamme sekä Facebookista ja Instagramista.

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu