Palvelumuotoiluajattelua yhdistystoimintaan – mitä ihmettä ja mitä hyötyä?

24.10. klo 16:30 - 20:00

Innostava Pirkanmaa!

Palvelumuotoiluajattelua yhdistystoimintaan – mitä ihmettä ja mitä hyötyä? Palvelumuotoilun alkuun yhdistyksiä opastaa intohimoinen, ratkaisukeskeinen ja innovatiivinen muutosmuotoilija Milla Mäkinen, joka on erityisen kiinnostunut ihmislähtöisestä kokemusten muotoilusta.

Pirkanmaan Järjestö 2.0 -hanke tarjoaa maksuttomia koulutuksia pirkanmaalaisille yhdistys- ja hanketoimijoille eri teemoista Innostava Pirkanmaa! -koulutuskiertueella 27.8.-31.10.2019.
Ilmoittaudu mukaan oppimaan uutta itseäsi kiinnostavista aiheista, itsellesi sopivana ajankohtana!

Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta http://kakspistenolla.fi/uutiset/innostava-pirkanmaa-koulutuskiertue-starttaa-elokuun-lopulla/
#innostavapirkanmaa

Kirjakahvila

9.11. klo 15:00 - 17:00

Kirjailija ja Yle: n teksti-tv:n toimittaja Matti Rämö vierailee Hämeenkyrön kirjastossa lauantaina 9.11. klo 15. Rämö harrastaa pitkiä polkupyöräreissuja eri puolilla maailmaa ja hänen matkoistaan on ilmestynyt jo yhdeksän kirjaa. Kirjastovierailullaan Matti Rämö keskittyy kertomaan yhdestä eksoottisimmasta matkastaan eli polkupyöräreissusta Himalajalle. Matti Rämö kertoo myös siitä, miten tuhansien kilometrien pyörämatkat muuttuvat kirjoiksi. ”Polkupyörällä Himalajalle - tutkimusmatka ympäristön ja mielen maisemiin”- tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu