Urkin Piilopirtin kesä

29.6. - 8.8.

TAIDEMUSEO -näyttely ti 29.6.-su 8.8. Perus- ja vuosinäyttely "Taiteen ja sisustuksen vuoropuhelu" ti-la klo 12-18, su 12-16, ma sulj. Liput 9/5€/Museokortilla. Uinti ja piknikpaikka sis. pääsylipun hintaan.


KESÄKAHVILA -29.6.-8.8. ti-la klo 12-18, su klo 12-16. Kahvia, virvokkeita, leivonnaisia, jäätelöä. A-oikeudet. Sähköpyörän latausmahdollisuus ym.


SAUNAT -savu- ja taidesauna joka ke ja pe klo 15-21, hinta 13/6€. Erilaista teemaohjelmaa, mm. jousimetsästystä, kalan käsittelyä, olutkoulutusta, aistiretki luontoon ym. Lisätiedot, hinnat ja ohjeet ilmoittautumiseen www.urkinpiilopirtti.fi. Saunalla A-oikeudet.


RAVINTOLA -Paviljonkirakennuksessa ke ja pe klo 17-20. Perjantaisin rosvopaistia luomukaritsasta, keskikesällä rapuja. A-oikeudet.


TAIDEHOTELLI -avoinna ympäri vuoden, Standard, business ja sviitti-luokat. Myös perhehuoneita, liikuntaesteiselle (avustajan kanssa), lemmikkihuoneita.

Hevostaidetta Maisematiellä

29.6. - 4.8.

Yrjölän Marjatilan Kivinavettagalleriassa esillä Stiina Hovin hevosaiheisia tauluja ja teoksiin liittyviä runoja 29.6.-4.8. välisenä aikana. Näyttely auki tiistaista lauantaihin klo 12-17. Tulevana sunnuntaina 4.7. Kivinavettagalleriassa taiteilijatapaminen ja ovet auki poikkeuksellisesti klo 12-18.

Järjestäjä Kulttuuriyhdistys Mahku ry.

Kuvassa:

Stiina Hovin taidenäyttelyn avajaisissa 28.6.

Häräntappoase Myllykolun kesäteatterissa

2.7. - 7.8.

Häräntappoase Myllykolun kesäteatterissa (Nobeltie 80, 39110 Hämeenkyrö) kesällä 2021!

Häräntappoaseessa on kyse nuoren miehen elämän muuttavasta kesästä. Se on tarina nuoruudesta, ensimmäisistä kerroista, rakkaudesta, seksuaalisuudesta, kesätöistä, kaupunkilaisesta maalaiskylässä ja sen kylän asukkaista.

Alpo “Allu” Korva joutuu pieneen maalaiskylään sukulaistensa tilalle töihin, heinähommiin. Suunnitelmissa oli ollut upea kesä parhaan ystävän kanssa Tukholmassa, äiti päätti kuitenkin toisin. Torvenkylällä Lahja Takkinen perheineen ottaa Allun ilolla vastaan. Allun murrosikäisen mielen syövereissä tämä tuntuu maailmanlopulta.
Pian vastaan kävelee kuitenkin Kerttu. Tästä alkaa tarina Torvenkylän Romeosta ja Juliasta. Päivät ollaan töissä heinäpellolla. Illat kaveriporukalla tai Kertun kanssa kaksin. Allu viettää elämänsä kesää miettimättä, mitä sitten käy kun kesä loppuu.

Alkuperäinen teksti: Anna Leena Härkönen. Näyttämösovitus: Pinja Packalén ja Juuso Nykänen. Ohjaus: Joni Hakala.

Liput 20 € / 15 € osoitteesta
https://billetto.fi/e/harantappoase-tickets-516820

Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille. Esitys toteutetaan koronarajoitusten puitteissa. Katsomo on katettu. Katsomossa erilliset pyörätuolipaikat (invapaikoista yhteys sähköpostitse taidekollektiivi.perinnottomat@gmail.com). Esitysoikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry. Yhteistyössä Hämeenkyrön näytelmäseura. Teosta tukee Hämeenkyrön kunnan Sivistyspalvelut sekä Tampereen kaupungin Sivistyspavlevut. Lisätietoja nettisivuiltamme sekä Facebookista ja Instagramista.

Musiikilliset tuokiot Frantsilan Kehäkukan pihapiirissä

15.7. - 29.7.

Heinäkuun torstai-iltapäivän musiikilliset tuokiot Frantsilan Kehäkukan pihapiirissä, Hämeenkyröstä käsin Puotihuoneella

To 15.7. klo 15 ja klo 16

To 22.7. klo 15 ja klo 16

To 29.7. klo 15 ja klo 16

Iltapäivän soitto tuuballa ja laulu Juha Ritalahti.

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu